Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stål eller træ til skelet i skillevæg?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Stål eller træ til skelet i skillevæg?

Spørgsmål

Vi vil opdele vores meget lange stue i to værelser, men er i tvivl om, hvad der er bedst: en skillevæg af gips med et skelet af stål eller træ?

Svar

Der er ingen praktisk forskel på kvaliteten af en gipsvæg, uanset hvilket skelet du vælger at bygge med. Med to lag gips på hver side af skelettet har du al den styrke og afstivning, du skal bruge. Så i bund og grund handler det mere om, hvilke materialer du foretrækker at bygge med.

Stål er langt det hurtigste at arbejde med, når du lige får taget på det, men det er til gengæld også den dyreste løsning. Ud over selve stålprofilerne skal du også bruge en fiksértang til at klipse profilerne sammen med. At bygge et skelet af træreglar er klart det billigste for en gør det selv’er.

LÆS MERE: Byg en skillevæg

STÅL SAMLES MED FIKSÉRTANG

Noget af det, der gør det let at arbejde med stållægter, er, at de hurtigt kan klippes til med en pladesaks samt klipses sammen med en fiksértang.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage