Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bajonetsav

Bajonetsaven skærer sig igennem stort set alle materialer. Den er især uundværlig, når du skal rive ned. Her får du vores bedste tips til brugen af bajonetsaven. Du finder også den nyeste test af bajonetsave.

Den hårdføre bajonetsav

En bajonetsav er genial til alt det, du ikke vil udsætte dine andre save for. Bajonetsaven er hårdfør, aggressiv og fleksibel, hvilket er en fordel, når der for eksempel skal rives ned.

Hvilke opgaver er bajonetsaven god til?

En bajonetsav er nærmest uundværlig, hvis der skal rives en krydsforskallet væg ned. Bajonetsaven skærer sig – med sin lange klinge – gennem brædder, gips, puds, strå og ståltråd. Bajonetsaven er med sin fleksible klinge også god, når der for eksempel skal skæres rør eller gulvbrædder tæt på en væg, En bajonetsav kan også være nyttig, hvis du skal kappe en lægte, som er placeret over hovedhøjde.

Hvilken klinge skal jeg vælge til min bajonetsav?

En bajonetsav kan skære i flere forskellige materialer. Det kræver dog, at du vælger den rigtige bajonetsavklinge til formålet. Skal du skære i træ, bør du udstyre din bajonetsav med en træklinge, ligesom du bør udstyre bajonetsaven med en metalklinge, hvis du fx skal skære et metalrør over. Hvis du skal skære i træ skal du desuden overveje, hvilket snit du ønsker. Skal du rive ned, kan en grov klinge være et godt valg, men en finere klinge vil være at foretrække, hvis målet er at få et pænt snit.

Kan en bajonetsav skære i mursten?

Ja, en bajonetsav kan godt skære i mursten. Med den rigtige savklinge er en bajonetsav ganske effektivt – både når det kommer til at skære i mursten, gasbeton og sten.

Test af bajonetsave

Der findes et hav af bajonetsave på markedet, og det kan være svært at vælge, hvilken model, man skal investere i. Der findes både bajonetsave på batteri og på 220 volt. Der findes også bajonetsave som er beregnet til én hånd, og der findes save, som har flere kræfter og længere savblade end andre.

Her kan du se vores nyeste test af bajonetsave: Bajonetsav test

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Total pris: 149 kr
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage