Smart bord til din kap-/geringssav

Vil du have mest muligt ud af din kap-/geringssav, skal den stå godt fast. Det sikrer du med et savbord, der gør det endnu nemmere at lave helt perfekte snit igen og igen.

Kap-/geringssav

Få mere glæde af din kap-/geringssav med et stabilt og transportabelt savbord

Der er ingen save, der som kap-/geringssaven kan masseproducere helt ens hegnsbrædder eller lave perfekte smigsamlinger på paneler og gerigter. Af samme grund er den mange gør det selv’eres yndlingssav.

Du kan fint benytte saven, mens den står på gulvet eller på arbejdsbordet. Men med et savbord får du perfekt understøtning, uanset hvor lange dine brædder er. Og så bliver serieproduktion betydeligt nemmere med det justerbare endestop.

Ryobi RLSW01

Savbordet RLSW01 er enormt stabilt og kan bære 180 kg. Selvom der står Ryobi på siden, så passer det til alle kap-/geringssave med huller i stellet til fastgørelse, som er standard. Bordet er set til 1.599 kroner.

1

Saven kan nemt klikkes af og på, når du vil lette transporten eller benytte saven uden bordet. Laskerne monteres med bolte og møtrikker, og de passer på alle kap-/geringssave med huller i fødderne til fastgørelse.

2

Holdere på begge sider understøtter brædderne. Holderne kan nemt justeres i højden, så de passer til din sav.

3

Stellet kan trækkes ud og forlænges til begge sider. Holderne sidder for enden af udtrækket, og det giver mulighed for bedre understøtning af lange emner. Den samlede længde kan justeres fra 117 til 279 cm.

4

Endestoppene gør masseproduktion nem. Stoppet skubbes op, når der er behov for det, og sikrer en ens afstand til klingen ved hvert snit. Og skal du save 400 hegnsbrædder eller beklædningsbrædder til, er det en stor hjælp.

5

De store hjul på 305 mm gør det nemt at flytte bordet. Savbordet kan klappes sammen, og der er ingen grund til at afmontere saven inden.

6

Bordet fylder ikke alverden, når det er klappet sammen. Lægger du bagsæderne ned, kan det ligge i bagagerummet på de fleste biler. Og har du plads i værkstedet, kan bordet nemt stå på højkant som en sækkevogn med saven på, når det ikke er i brug.

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Kap-/geringssav