Kap-/geringssav

Kap-/geringssaven er genial, når du arbejder med træ, og skal lave mange ens snit. Vi viser dig, hvordan du bruger den og guider dig til, hvilke kap-/geringssav du bør vælge. Du finder også nyeste test af kap-/geringssave.

  Kap geringssav - et must til dig, der arbejder med træ

  En kap geringssav er et must, hvis du ofte arbejder med træ og skal lave mange ens snit.
  Kapsaven har længe været fast inventar hos håndværkere, men nu er priserne så lave, at mange gør det selv’ere også investerer i en kapsav.

  Hvilke opgaver egner en kap geringssav sig til?

  En kap geringssav er nærmest uundværlig, hvis du skal lave terrasse. Kap og geringssaven sørger for, at alle snit bliver lige, og så sparer den dig for oceaner af tid.

  Hvilken kap geringssav skal jeg vælge?

  Der findes mange kapsave på markedet. Det første du skal overveje, når du skal købe kapsav er derfor, om den skal være batteridrevet eller om den gerne må køre på 220 volt. De dyreste modeller koster mere end tre gange så meget som de billigste, så det er vigtigt at du finder den model, der passer til dit behov inden du investerer i en kapsav.

  Test af kap geringssav

  Hvis du skal investere i en kapsav er det altså vigtigt at du undersøger, hvilken model, der er den rette for dig. Et godt sted at starte er at kigge nærmere på vores nyeste test af kap geringssave: Se den bedste kap geringssav - Kap geringssav test

  Hvilken klinge skal jeg vælge til min kap geringssav?

  Din kap geringssav er ikke bedre end den klinge, du sætter på saven. Til gengæld kan den save i næsten alle materialer, hvis du bruger den korrekte klinge.

  Du bør helt grundlæggende vælge klinge efter det materiale, du skal skære i. Vælg fx en metalklinge til jern og en fintandet klinge til træ, hvis du ønsker et pænt og rent snit. Skal du skære i træ, hvor det endelige snit godt må være lidt mere flosset, så er en grovtandet klinge vejen frem. Den giver i samarbejde med kap geringssaven et hurtigt og præcist snit.