Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

En elektrisk fugerenser er suveræn til rensning af terrassefuger

Print Gem artikel

Efter vinteren trænger terrassen til en omgang. En fugerenser befrier fliserne for alger og fjerner effektivt ukrudt fra fugerne. Og så fylder den ingenting i skuret.

FUGERENSER: En fugerenser er genial til at fjerne ukrudtet på fliseterrassen eller i indkørslen.

En fugerenser er genial til at fjerne ukrudtet på fliseterrassen eller i indkørslen.

Er fugerne mellem fliserne fyldt op til randen med mos og ukrudt, så prøv med en effektiv, elektrisk fugerenser. De genstridige fuger mellem fliserne kan være besværlige og tidskrævende at komme af med, men med en elektrisk fugerenser, går det næsten som en leg.
En fugerenser til havefliser består af en motor, der typisk leverer mellem 1000 og 2000 omdrejninger i minuttet, og en kraftig, smal stålbørste, der effektivt renser ned i fugerne mellem fliserne.

En fugerenser sparer dig besværet

Med en fugerenser slipper du for at ligge på knæ og skrabe fugerne fri for græs, mos og andet ukrudt. De fleste fugerensere er udstyret med et ergonomisk skaft, hvor du selv kan justere højden, så fugerenseren passer til dine behov.

Har du en større fliseterrasse kan det være en god idé at investere i en fugerenser. En fugerenser fås typisk til under 1000 kroner, og den kan virkelig spare dig for både tid og besvær.
I en tidligere test i af en fugerenser i 2017 kunne vi uden problemer hurtigt rense alle fugerne på en 40 m2 stor fliseterrasse, hvilket vil sige cirka en halv times arbejde med fugerenseren.

Ekstraudstyr til fugerenser

En fugerenser kan også fås med en tilhørende børste til at rense selve fliserne med, det er dog vores erfaring, at en fugerenser uden tvivl er bedst til at rense fuger. Men overfladisk mos, alger og snavs kan en medfølgende børste til fliserne også klare i en snæver vending.
Mange fugerensere kan fås med ekstra udstyr, blandt andet er det meget almindeligt, at man kan montere en fast kniv på sig fugerenser, som er effektiv til at klippe kanter på græsplænen.

SE OGSÅ: Kantklipper test

Med en fugerenser får du et effektivt våben til at holde din fliseterrasse eller indkørsel i topform. Derudover giver en fugerenser dig den fordel, at du er fri for at både sprøjte med gift eller risikere at brænde naboens hæk ned med ukrudtsbrænderen. Og med ekstraudstyr kan en fugerenser også klippe kanterne på græsplænen og rense overfladen af dine fliser.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Anmeldelse: En elektrisk fugerenser er suveræn til rensning af terrassefuger
Total pris: null purchase.price.currency
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage