Minigraver - spar kræfter på den sjove måde!

Minigraveren er alsidig og giver superkræfter.

Lej en minigraver og skån dig selv

Lej en minigraver og skån ryggen, knæene og resten af kroppen. Minigraveren klarer de hårdeste opgaver i haven på en brøkdel af tiden, og gør det sure slid til en leg.

Og ja, så får du får selvfølgelig lov til at styre en minigraver!

Minigraveren kan det hele

Minigraveren er en genial og alsidig maskine, der kan bruges til et hav af praktiske opgaver hjemme i haven.

Minigraveren kan med fordel bruges til at:

  • grave ud til terrasse
  • grave ud til indkørsel
  • grave ud til fundament
  • lægge fliser
  • fjerne stubbe
  • grave stolper ned.

Kort sagt kan minigraveren udføre alle de benhårde opgaver og projekter, du ellers havde afsat lang tid til, på en enkelt eftermiddag.

Leje af minigraver

Alle privatpersoner kan leje en minigraver. Bare ring til et af de mange udlejningssteder, du kan slå op på nettet, og sig, hvad du skal bruge den til. Du kan også få minigraveren leveret og afhentet igen.

Minigraver i mange størrelser

Der findes mange typer minigravere. Fra de helt små, der vejer omkring et ton, og op til de større udgaver, som vejer mange tons, og som kan lave din have om til en swimmingpool i tre skovlfulde.

De mindste minigravere koster i omegnen af 1000 kroner at leje om dagen, og hvis du vælger at leje i flere sammenhængende dage, får du lidt rabat.

Skovl til minigraver

De fleste udlejere af minigravere tilbyder masser af forskelligt tilbehør, du kan leje med. Der følger som regel altid to standardskovle med i forskellige bredder. Den smalle er velegnet til at grave, mens den brede skovl egner sig bedst til at flytte rundt på jord, småsten og lignende.

Skovl til minigraver

En smal skovl til minigraveren er er velegnet til at grave med.

Skovl til minigraver

En bred skovl til minigraveren egner sig bedst til at flytte rundt på fx jord og småsten.

Tilbehør til minigraver

Andet tilbehør til minigraveren, fx hammer til opbrydning, pælebor og grubbetand til at fjerne rødder med, koster ekstra, typisk fra 100 kroner pr. dag.

Minigraver og gravko styres på samme måde

Selvom gravemaskiner i alle størrelser styres på stort set samme måde, så gøres det noget anderledes end med fx en bil eller en truck. I minigraveren er rat og gearstang nemlig skiftet ud med en masse håndtag, og fodpedalen har også fået en anden funktion.

Hent hele artiklen få stort kørekort til minigraveren

I begyndelsen er det om at holde tungen lige i munden. Heldigvis er det sjovt at køre minigraver, og med bare få timers øvelse skal du nok få styr på det mest basale.

I artiklen her lærer du, hvordan du styrer en minigraver. Du får styr på minigraverens indretning, hvordan du planlægger arbejdet, hvordan du skifter skovlen på minigraveren og mange andre små tips.