Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvad behøver plæneklipperen kunne?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Motorbremsebøjlen sidder ved håndtaget.

Motorbremsebøjlen sidder ved håndtaget.

Spørgsmål

Jeg skal have en ny græsslåmaskine. Min have er 740 m² og ellers uden nogen særligt udfordrende detaljer. Hvad skal jeg kigge efter?

Svar

Medmindre du har en meget lille græsplæne på et par hundrede kvadratmeter, ville vi gå efter en model, der selv kan trække på hjulene. Om du vil have en benzin- eller batterimodel, er lidt et spørgsmål om temperament.

En benzinmodel kan du hurtigt fylde mere brændstof på, mens du bliver nødt til at vente på, at batterimodellen lader; til gengæld larmer den mindre. Ellers anbefaler vi, at maskinen har en motorbremsebøjle, der skal holdes inde, for at maskinen vil køre, og som udløser en bremse, hvis håndtaget slippes.

Vi ville desuden tjekke, om der er elstarter, om du kan indstille klippehøjden, og om maskinen er ergonomisk og behagelig for dig at skubbe rundt. Endelig ville vi kigge efter en maskine med et nemt aftageligt græsfang.

SE OGSÅ: Test af plæneklippere

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage