Minigraver

Lad bare skovlen blive hængende inde i skuret – minigraveren klarer det sure slid på et øjeblik!

Minigraveren er et genialt og alsidigt værktøj, der kan bruges til et hav af praktiske opgaver hjemme i haven. Den kan med fordel bruges til at grave ud til terrasser, indkørsler og fundamenter, men den kan faktisk meget mere, eksempelvis lægge fliser, fjerne stubbe og grave stolper ned.

Kort sagt kan minigraveren udføre alle de benhårde opgaver og projekter, du ellers havde afsat hele sommeren til, på en enkelt eftermiddag.

LÆS OGSÅ: Minigraver - spar kræfter på den sjove måde!

Masser af tilbehør

Alle privatpersoner kan leje en minigraver, også du. Bare ring til et af de mange udlejningssteder, du kan slå op på Google, og sig, hvad du skal bruge den til. De fleste udlejere tilbyder masser af forskelligt tilbehør, du kan leje med, ligesom du også kan få maskinen leveret og afhentet.

Der findes mange typer minigravere fra de helt små, der vejer omkring et ton, og op til de større udgaver, som vejer mange tons, og som kan lave din have om til en swimmingpool i tre skovlfulde.

De mindste minigravere koster et sted mellem 800 og 1.200 kroner at leje om dagen, og hvis du vælger at leje i flere sammenhængende dage, får du lidt rabat.

Der følger som regel altid to standardskovle med i forskellige bredder. Andet tilbehør, fx hammer til opbrydning, pælebor og grubbetand til at fjerne rødder med, koster ekstra, typisk fra 100 kroner pr. dag.

LÆS OGSÅ: Hvilket pælebor skal jeg vælge?

Download artiklen og se, hvordan du bruger minigraveren. Vi viser, hvilke opgaver den alsidige maskine klarer.