Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvordan skjuler jeg skæve samlinger?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Problem:

Selv om jeg synes, at jeg har gjort mig umage, så passer de vinklede samlinger mellem mine dørindfatninger ikke helt. Der er nogle millimeters skævhed, som danner en sprække mellem de lodrette dele og overliggeren. Kan jeg rette det til uden at starte helt forfra, eller er der en måde at skjule skævheden på?

Svar:

Selv om vi har lavet en del artikler om, hvordan man får indfatningerne til at passe, må vi erkende, at det faktisk kan være ret svært at lave en helt perfekt geringssamling, som der er tale om. Der sker også somme tider det, at du, selv om du har lavet en perfekt samling, vil opleve, at træet arbejder og trækker sig sammen, efter at det er sat op.

Du kan selvfølgelig starte forfra, men helt ærligt: Hvem gider det? Særligt når indfatningerne alligevel skal males. Så kan du lige så godt springe over, hvor gærdet er lavest, og hive fugepistol og akrylfugemasse frem, lukke sprækkerne med fugemassen og male det hele over efterfølgende. Så forsvinder sprækkerne, og samlingen er perfekt.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage