Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Monter en dørspion

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

I gamle dage var det meget almindeligt med en dørspion, så man kunne se, hvem det var, der gerne ville ind. Nu om dage er ingen døre udstyret med en dørspion fra fabrikkens side, så ønsker man sig en sådan, må man selv montere den.

Det er en ret let opgave. Marker først, hvor dørspionen skal placeres. Det bedste sted er midt på døren og i ca. 160-190 cm’s højde. Den dørspion, vi skal installere her, har en rørdiameter på 14 mm. Derfor borer håndværkeren et 14 mm hul næsten helt igennem døren. Når spidsen af boret er igennem døren, bores der igennem fra bagsiden. På den måde er der ingen risiko for, at træet flosser på den indvendige side.

Denne dørspion kan bruges til døre, der er mellem 35 og 53 mm tykke. Den ene del af dørspionen skrues af, og den del, hvor øjet sidder, placeres udvendigt og skubbes ind i hullet. Den anden del skrues i fra indersiden af døren. Dørspionen er på plads, og det specielle øje kan se alt inden for en synsvinkel på 200 grader.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage