Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Få mere plads med et vindfang

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Bygger du et vindfang uden på dit hus, får du en større entré, uden at det tager plads fra de eksisterende rum.

Få mere plads med et vindfang

Hvis du sætter vinduer i vindfanget og vælger en dør med glas, får du masser af naturligt lys i din ekstra store entré.

Mangler du plads i entréen, så du bedre kan opbevare sko, tasker og overtøj? Så er det oplagt at bygge et vindfang. Det tager ikke plads indenfor, men udvider dit hus udenfor som en lille tilbygning ved hoveddøren.

Det er en god idé at tænke opbevaring ind i projektet, så der fx er en bænk, der kan bruges til at tage sko af og på eller som afsætningsplads til indkøbsposer. Vinduer og dør med glas er også en fordel, så du får masser af naturligt lys i vindfanget.

Der behøver ikke at være varme på i dit vindfang - så længe der er godt med lys, skaber det en del naturlig opvarmning fra solen. Vil du gerne opvarme vindfanget, skal du være opmærksom på, at der er regler, der skal overholdes.

Problem

Du mangler mere plads i din entré, men der er ikke plads til at udvide den indenfor, uden at det vil gå ud over de eksisterende rum.

Løsning

Pladsen findes ved at udvide den anden vej med et vindfang, så en større entré ikke går ud over den nuværende rumfordeling.

Gode råd og priser

I skemaet er bygningen af et vindfang delt op i mindre del-projekter. Her kan du fx se, hvordan du bedst forbereder projektet, laver et fundament, lægger gulv, bygger vægge, laver tag og sætter vinduer og døre i.

Du får tips og gode råd til, hvad du skal være ekstra opmærksom på.

Du får også estimerede priser på, hvad hvert del-projekt koster – hvis du selv laver det, eller hvis du får en professionel håndværker til det.

Log ind eller køb adgang for at se tegningen

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage