Glem alt om tiden, hvor ungernes nøgler var væk. Det moderne hus har elektroniske låse, og de fås i mange varianter, fra den helt simple løsning op til de meget avancerede, der kan styre hele huset.

Det gode er, at du kan installere mange af løsningerne selv, i hvert fald så længe du har en dør med et almindeligt låsesystem. De avancerede døre med mange låserigler kræver en låsesmed.

Reelt er der kun to typer låse, og begge findes i flere varianter.

Simpel lås med batteridreven motor

Den helt simple lås sættes på indersiden af låsen, der i forvejen har en vrider. En batteridrevet motor sørger for at åbne eller lukke låsen, når du sender et signal via Bluetooth med en kode fra din smartphone. De nyeste låser endda op og i, blot du kommer i nærheden af døren.

Avanceret lås kræver nyt håndtag

Den anden type lås kan også styres fra telefonen, men er mere omfattende og kræver, at der monteres et nyt håndtag med elektronisk lås. Disse kan udvides med trykknapper med kode eller endda fingeraftrykslæser. Og der kommer stadig nye features til. De fleste af denne type modeller kan også sørge for, at en tyv ikke kan åbne døren indefra, så han er nødt til at tage ”rovet” med ud af vinduet.

Vi har kigget på tre låse, der kan fås på markedet lige nu:

  • The August Smart Lock
  • Yale Doorman
  • Easy2Access

Download artiklen og læs om de nye låse, før du skifter den gamle.

Er din hoveddør sikret godt nok mod indbrud?

Uanset hvad bør du måske overveje at få et overvågningskamera. Et overvågningskamera hjælper ikke kun politiet i deres arbejde, hvis du har haft indbrud. Overvågningskameraet, som du lige nu kan få sammen med 2 numre af Gør Det Selv, kan også sende dig live video direkte til din telefon.

Du kan derfor trygt forlade dit hjem velvidende, at hvis nogen forsøger at trænge ind, får du besked med det samme!

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og et overvågningskamera for kun 79 kroner. Du sparer 565 kroner!


””


Her ser du en video af overvågningskameraet: