Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Monter lås i døren

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

På denne terrassedør sidder et almindeligt håndtag, hvilket gør det forholdsvis nemt at bryde ind. Tømreren vil nu udskifte det gamle håndtag med et nyt tyverisikret dørhåndtag med lås.

Tømreren starter med at samle det nye håndtag. Låsecylinderen sættes ind i håndtaget og skrues fast bagfra. Selve dørgrebet monteres, og tømreren tjekker, at låsen virker.

Nu skal det gamle håndtag af, så de to skruer skrues ud, hvorefter håndtaget nemt kan fjernes. Det nye håndtag sættes på plads, og tømreren kontrollerer, at håndtaget sidder lige. Med en spids blyant mærkes der af til de to skruer.

Som man kan se her, skal det nye hul side lige ved siden af det gamle, så for at undgå, at der kommer et stort hul, fylder tømreren det eksisterende hul ud med en tynd blomsterpind. Nu kan der uden problemer bores for med et 3 mm bor.

Herefter sættes håndtaget atter ind i hullet og monteres med to envejsskruer, der kun kan skrues ud med et specielt værktøj. Nu er det nye håndtag monteret, og hvor eventuelle tyve før blot skulle fjerne en enkelt rude for at komme ind, er det nu betydeligt vanskeligere at bryde ind i huset.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage