Byggevejledning
Let
Svær

Et gammelt gæstetoilet med hvide fliser og terrazzogulv kan godt blive lidt træt at se på efterhånden. Du kan selvfølgelig vælge at sætte nye fliser på – eller male oven på de gamle. Men nu kan du også forny væggene med hele plader, der dels ligner fliser, dels fungerer som vådrumssikring, hvis de monteres korrekt.

LÆS OGSÅ: Det bør du gøre i stedet for at male fliser

Fibo-Trespo vådrumspanel er en vandtæt vægbeklædning, som ud over at være vandtæt også tåler store temperatursvingninger ifølge producenten. Dette panelplade-system består af tykt højtrykslaminat, der samles ved hjælp af et særligt selvlåsende fer og not-system. Feren og noten tætnes med en usynlig gummifuge, der også bruges langs alle kanter i top, bund og hjørner, så al fugt bliver på den rigtige side af flisepladerne.

Før pladerne sættes op, skal der bygges et listeskelet, men når det er på plads, er det enkelt at opnå et smukt resultat. Og så kan du frit eksperimentere med “flisestørrelse”, farve og design for at finde din helt egen stil. Vi har valgt at vise, hvordan du nemt renoverer dit gæstetoilet på bare en weekend, men beklædningen kan også med fordel anvendes i badeværelset samt i køkken og bryggers.