Byggevejledning
Let
Svær
Brændeskjul

De aftagelige sider holdes på plads af brændet, efterhånden som det fyldes i skuret.

En europalle, et par lægter, en krydsfinerplade og en stabel terrassebrædder. Det er alt, du behøver for at bygge et bundsolidt og dødsmart brændeskur. Og hvis du har en palleløfter, bliver skuret endnu smartere! Så kan du nemlig flytte det om i indkørslen og fylde op med det brænde, du lige har fået leveret, inden du kører skur og brænde om i haven, så det er tæt på havedøren og brændeovnen. Afsæt en lille weekend til at bygge skuret – det bliver du glad for, når det er tid til at fyre op i brændeovnen, og du altid har brænde lige ved hånden.

Hent byggevejledningen og se, hvordan du bygger det geniale brændeskur

I byggevejledningen, som du kan hente her på siden, viser vi trin for trin, hvordan du bygger det mobilebrændeskur. Du kan blandt andet se, hvordan du:

  • bygger brændeskurets sider
  • monterer tagplade og vindskeder
  • sømmer tagpappet på brændeskuret
  • bygger den aftagelige frontside

Redaktionen anbefaler: Sådan undgår du generende røg!

Brænde bør have en fugtighed på under 18 %, inden du smider det på bålet. Hvis træet er for vådt er det svært at tænde op i. Vådt træ udvikler også mere røg. Så du risikerer at hyggen omkring bålet bliver ødelagt af tung, kvælende røg, der svier i øjnene.

Derfor anbefaler vi, at du altid tjekker om dit brænde er tørt nok, inden du smider det på bålet. Den mest sikre metode er at bruge en fugtmåler.

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og en 6i1 multidetektor med fugtmåler for kun 89 kroner. Du sparer 459 kroner!

Ja, tak: Vis mig det gode tilbud NU!

Her kan du også se en video af 6i1 multidetektorens seks forskellige funktioner.

Fugtmåler