Byggevejledning
Let
Svær

Cykler har det rigtig godt med at stå overdækket og luftigt – frem for at stå inde i et koldt skur. Det betyder nemlig ikke bare, at du kan sætte dig på en tør saddel, næste gang du skal ud at køre, det betyder også, at din cykel tørrer hurtigt, så den ikke ruster.

Så hvis du ikke hører til dem, der elsker at slæbe cyklen ned i kælderen hver aften eller starte på en våd halvrusten cykel om morgenen, så er vores elegante læskur med åbne vægge det helt rigtige. Konstruktionen er superenkel, og arbejdet nemt at planlægge, fordi du begynder med at bygge de fire helt ens vægmoduler. Omkring de to moduler samler du så gavlene.

Først derefter begynder du at rejse tingene på stedet, og modulerne sikrer med deres skråstivere, at det hele står urokkeligt, når den sidste skrue er sat i. Det tager lidt tid at lave vægmodulerne, men de giver skuret en flot lethed, og når først de er klar, går resten af arbejdet så meget desto hurtigere

REDAKTIONEN ANBEFALER: Fjern rust fra cyklen med en multisliber

Trænger din cykel til en kærlig hånd, så brug en multisliber til at få bugt med rusten. Det lille handy slibehoved kan trænge ind i de mindste kroge, og er derfor genial til at fjerne rust på cyklen.

Lige nu får du en multisliber sammen med Gør Det Selv.

Klik her og læs mere om multisliberen og det gode tilbud: 2 numre af Gør Det Selv og en multisliber for kun 79 kroner.