Det hele er jævnet og bragt i vage. Nu kan de L-formede kantelementer lægges langs fundamentets yderkant. Elementerne passer til opmålingen. Kun ved afslutningen op mod husets fundament kan det være nødvendigt at korrigere en smule.
Lås elementerne fast med fikseringskilerne. Skal der tilpasses et ekstra stykke, gøres det let ved at tage mål og save elementet til med en fukssvans. Sæt elementet på plads, og gør det fast med de to typer fikseringskiler.
Når alle elemterne er på plads, samles de. Nu kan det første lag celleplader lægges ud. Enkelte steder kan det være nødvendigt at save pladerne til.
Der skal også lægges et tyndt lag celleplade op mod husets fundament. Brug endnu en celleplade og de tilhørende plastnagler til at støtte det tynde lag mod fundamentet.
Det er vigtigt, at der er lukket godt til, men det er heller ikke så svært. Det kræver bare at skære pladerne til med en hobbykniv. Nu kan næste lag celleplader lægges på.
De lægges med forskudte samlinger og med ca. 8 cm overlap på kantelementerne. Og gøres fast med plastnaglerne. Fagmanden lægger nu først armeringsjern i fundamentkanten.
Jernene bøjes, så de passer. Og monteres på afstandsstykker. Derefter lægges armeringsmåtterne ud. Og klippes til. Afstandsstykkerne sættes op.
Nu mangler fagmanden kun at skære ud, der hvor udestueelementerne skal støtte på det betonfundament, som dagen efter vil blive udlagt med en betonkanon. Fundamentet er støbt og klart til at modtage de elemener, som udestuen skal bygges op af.
LÆS OGSÅ: Støb verdens nemmeste fundament