Smart og billig garage i byggesæt

Du kan sagtens bygge en fantastisk garage - eller dobbeltgarage - på kun tre effektive gør det selv-dage. Du skal blot bestille en garage i byggesæt.

Nu kan du på kun tre dage bygge en billig garage - eller en dobbeltgarage. Og du behøver endda ikke at være bange for at komme til at save forkert eller købe for få eller for mange materialer hjem, før du har en færdigbygget garage.

Billig garage i byggesæt

Ideen er genial: Du bestiller en garage i den ønskede størrelse og får alle dele skåret op i præcis de rigtige mål og pakket, så det eneste, du skal gøre, er at færdigbygge garagen som et stort tredimensionelt puslespil.

Billig garage

Det smarte precut-koncept med et garage-byggesæt til en kommer fra det norske firma Igland Garasjen. Med priser, der starter lige under 60.000 danske kroner, kan du få en billig garage med port, dør og vinduer – og masser af plads.

Du sparer samtidig besværet med at regne ud, hvilke byggematerialer du skal bruge, og i hvilke længder.

To til en færdigbygget garage

Du behøver faktisk kun at være dig selv og en ven om arbejdet. Desuden bør du anskaffe dig en sømpistol. Der skal nemlig slås rigtig mange søm i her, og det går lettere og hurtigere med en sømpistol.

Husk at købe søm i de dimensioner, der står i vejledningen til garage-byggesættet. Du kan leje leje sømpistolen i et byggemarked, hvis du ikke selv har en. Øv dig lidt på et par stumper træ, inden du tager fat.

Hent vejledningen: Billig luksusgarage - byg den på 3 dage!

Du kan hente vores vejledning, der viser fra start til slut, hvordan du samler puslespillet til din nye, billige garage. Du kan selvfølgelig også bruge tiden på selv at regne ud, hvad du skal bruge og i hvilke længder, og så bygge garagen på traditionel vis. Men det tager tid, og vi er ret sikre på, at du ikke ville kunne gøre det til den samme pris. Så hvorfor have besværet?

OBS: Da artiklen blev skrevet, hed firmaet bag det smarte garage-byggesæt Norges-Garasjene. Nu er det Igland Garasjen, der står bag. Læs mere på www.garasjer.no. Firmaet leverer i hele Norden.

Vi har også samlet en række links om garager til inspiration.

Video

VÆRKTØJ: Sådan bruger du dykkerpistolen

I videoen her lærer du om dykkerpistolens funktioner og indstillingsmuligheder. Pistolen er en stor hjælp til en lang række opgaver, hvor du gerne vil sømme hurtigt og med en hånd fri til at holde på emnet, fx ved montering af fodpaneler, gerigter, skyggelister, beklædning, forskallingsbrædder og udhængsbrædder.

TIPS: Helt lige snit i tagrenden

TIPS: Helt lige snit på nedløbsrøret

TIPS: Gør hammeren ru

VÆRKTØJ: Sådan bruger du dyksaven

I denne video lærer du tømrerens favoritsav at kende. Dyksaven føres altid langs med en føringsskinne, der sørger for et præcist snit - uanset om det skal være lige eller vinklet, Om det skal være gennemgående eller ej. Eller om det starter ved kanten eller midt på et emne. Det gør saven oplagt til alt fra riller i et bræt til renskæring langs kanten, når brædderne er lagt.

Hent artiklen i PDF-format, som den oprindeligt blev bragt i Gør Det Selv-magasinet.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Garage