Garage

Er du træt af, at bilen ikke kan starte på kolde morgener. Så kan en god garage være løsningen, eventuelt med et indbygget værksted. Her finder du råd og byggevejledninger til, hvordan du selv kan bygge en garage.

  Byg selv din garage

  På denne side får du vejledninger til, hvordan du selv bygger en garage. Vi guider dig hele vejen - se hvordan du laver facaderammer, beklæder siderne af garagen med træ, laver spær, og får en korrekt hældning på taget. Byg din garage fra bunden, eller som et samlesæt i sektioner. Du vælger selv, hvilken type garage, der passer. Vi rådgiver dig.

  Stor garage? Husk at få en byggetilladelse!

  Bygger du en stor garage, skal du huske at indhente byggetilladelse. Ved små garager er det ofte nok blot at anmelde til kommunen. Men husk at spørge myndighederne, før du bestiller garagen. Start med at læse op på det gældende bygningsreglement.

  Byg en billig garage

  Vi viser dig, hvordan du bygger en billig garage - eller en dobbeltgarage - på kun tre dage. Garagen kan du bestille i den størrelse, der passer dig. Den komplette garage i træ leveres nemlig som et samlesæt, hvor alle dele er skåret i de rigtige mål og pakket i sektioner. Det er den nemmeste måde at få en ny, flot og billig garage på. Se artiklen her: Smart og billig garage i byggesæt.

  Byg selv garage med hobbyrum og skur

  Vi har blandt andet en grundig vejledning til, hvordan du bygger en garage med hobbyrum og skur. Der er plads til bil, cykler og værktøj på én gang i den garage. Vi viser dig, hvordan du trin for trin selv bygger din nye trægarage med plads til det hele.

  Renover eller ombyg din garage

  Her på siden finder du også tips og håndværkerråd til, hvordan du giver din eksisterende garage en ordentlig overhaling. Du kan for eksempel give din garage en ny facade ved at renovere fronten - en nem og billig løsning, der er hurtigere end at skifte hele porten.

  Monter selv en elektrisk garageport-åbner

  For mange er det måske en unødig luksus, men har du først haft automatisk åbning af garageporten, får du svært ved at undvære den igen. Der findes automatiske åbnere til alle slags garageporte, uanset om de vippes eller rulles op, rulles til siden eller åbner som to store døre.

  Se her, hvordan du med et tryk på fjernbetjeningen får garageporten til åbne sig. Læs artiklen: Sådan monterer du en garageportåbner