Garage

Er du træt af, at bilen ikke kan starte på kolde morgener. Så kan en god garage være løsningen, eventuelt med et indbygget værksted. Her finder du råd og byggevejledninger til, hvordan du selv kan bygge en garage.

Byg selv din garage

På denne side får du guides til hvordan du selv bygger en garage. Vi guider dig hele vejen - se hvordan du laver facaderammer, beklæder siderne med træ, laver spær, og får en korrekt hældning på taget. Byg din garage fra bunden af, eller som et samlesæt i sektioner. Du vælger selv.

Husk at få en byggetilladelse til din garage

Bygger du en stor garage, skal du huske at indhente byggetilladelse. Med mindre garager er det ofte nok blot at anmelde til kommunen. Men husk at spørge myndighederne, før du bestiller garagen.

Byg en dobbeltgarage

Vi viser dig hvordan du bygger en dobbeltgarage på kun tre dage. Garagen kan du bestille i den størrelse, der passer dig. Den komplette garage leveres nemlig som et samlesæt, hvor alle dele er skåret i de rigtige mål, og pakket i sektioner.

Byg selv garagen med hobbyrum og skur

Vi har en grundig vejledning til, hvordan du, trin for trin bygger en garage med hobbyrum og skur. Der er plads til bil, cykler og værktøj på en gang. Vi viser dig, hvordan du selv bygger garagen. Hent hele trin for trin guiden her.

Renover eller ombyg din garage

Du får her på siden tips og håndværkerråd til hvordan du giver garagen en ordentlig overhaling. Du kan fx.give din gamle garage en ny facade ved at renovere fronten - en nem og billig løsning, der er hurtigere end at skifte hele porten. Læs med her og se, hvordan du renoverer fronten.

Monter selv en elektrisk garageport-åbner

For mange er det måske en unødig luksus, men har du først haft automatisk åbning af garageporten, får du svært ved at undvære den igen. Der findes automatiske åbnere til alle slags garageporte, uanset om de vippes eller rulles op, rulles til siden eller åbner som to store døre. Se her, hvordan du med et tryk på fjernbetjeningen får garageporten til åbne sig.