Byggevejledning
Let
Svær
Mal deg til betonggulv

Med et nytt og smart materiale kan du male deg til et rått betonggulv. Her skapes et glatt og flammende uttrykk ved å "trekke" i betongblandingen.

Den nyudviklede beton fra Conteco kan få næsten alle faste flader til at se ud, som om de er støbt i beton, og så er den lige så sej og elastisk, som den er hård. Det gør den utrolig robust, og med den rette afsluttende behandling får du en overflade, som på trods af sin rå stil er særdeles nem at rengøre.

Det kan virke lidt kompliceret at arbejde med det nye materiale, men det skyldes, at du kan skabe et utal af vidt forskellige overflader ud fra de samme grundelementer. Ved at tilsætte mere eller mindre farve finder du din helt egen kulør, og ved at benytte forskelligt værktøj og forskellige teknikker skaber du en variation i overfladen, som gør den levende og personlig. Men følger du arbejdsbeskrivelsen, går det ikke galt.

Der er ikke rigtigt og forkert, kun forskellige udtryk, og uanset om du søger en ensartet overflade eller går efter et flammet, levende spil i overfladen, bevarer du betonens grundlæggende egenskaber.

LÆS OGSÅ: Hvad kan microcement bruges til?

Sådan laver du gulvet

I gør det selv-vejledningen, som kan hentes her på siden, giver vi dig et overblik over produkterne, der skal bruges, og så kan du se, hvordan du laver gulvet. Du kan ikke rigtig gøre noget galt, når du følger anvisningen omhyggeligt. Vi viser, hvordan du:

  • blander betonen
  • lægger første lag beton
  • lægger andet lag beton
  • forsegler overfladen