Byggevejledning
Let
Svær
Et læhegn til terrassen kan bygges på ganske kort tid.

Læhegn til terrassen - byg det på én dag!

Her i Danmark kan man være sikker på en ting, når det gælder vejret: Alt for mange dage er der alt for meget vind til at sidde ude på den åbne terrasse. Men hvor andre blot taler om vejret, kan du gøre noget ved det – og du kan gøre det hurtigt. Hvis du følger denne byggevejledning kan du faktisk bygge et læhegn til din terrasse på bare én enkelt dag.

Læhegn på én dag - sådan gør du

Hemmeligheden bag, hvorfor vi kan lave et læhegn på en enkelt dag, er, at vi bruger et systemhegn. Du kan finde systemhegn, hvor delene er skåret, så de passer sammen, og du slipper for at bruge tid på at save brædder og stolper.

Delene kortes af i den størrelse, du ønsker, og så skydes brædderne ned i de lodrette spor i stolperne. Alt er malet og skal blot have en sidste gang finnish, når det er sat op. Derfor kan du på en enkelt dag rejse dette flotte læhegn til terrassen, som fanger vinden, når den svinger rundt om hushjørnet. Så bliver det ikke nemmere.

Læhegn byggevejledning: Hent artiklen og få komplet byggevejledning

Hent artiklen Læhegn på ingen tid og få den komplette byggevejledning til, hvordan du bygger dette flotte læhegn til din terrasse på bare én dag. I artiklen finder du detaljeret trin for trin vejledning, hvor Gør Det Selvs eksperter guider dig gennem hele projektet. Du får også en liste over alle de materialer, vi har brugt til det læhegn vi byggede.

Se de mange forskellige typer læhegn

Gennem årene har vi bygget mange forskellige typer læhegn på Gør Det Selv. Det læhegn du finder i denne artikel er blot ét af mange. Der er store variationer i læhegnenes udseende og funktioner. Nogle læhegn er flytbare, nogle er lavet af pileflet og nogle er lavet af klatrende planter.

Her kan du se alle de øvrige typer læhegn vi har lavet og få yderligere inspiration og tips til at opstille læhegn. Klik ind og bliv klogere på hvilket læhegn der passer til dig og din have: Se alle typer her

LÆS OGSÅ: Plantekasser på hjul giver læ