Udnyt loftet til ekstra værelser

Har du brug for mere plads, er det oplagt at kigge opad. Tagkonstruktionen kan gemme på mange gode kvadratmeter med mulighed flere loftsrum med fritlagte bjælker og ovenlys.

Udnyt loftet til ekstra værelser

Det giver ekstra karakter til loftsrummet, hvis du fremhæver spærene ved at fritlægge dem.

Har du et uudnyttet tagrum med høj rejsning, kan du få en lækker 1. sal og få et par ekstra rum uden at skulle igennem et stort og uoverskueligt tilbygningsprojekt.

Fordelen ved det uudnyttede loft er, at det ikke er plads, du bruger i det daglige. Så du vil heller ikke savne det, mens du bygger. Det giver dig mulighed for at fordele arbejdet over længere tid. For selvom det går hurtigere end en hel tilbygning, så tager det naturligvis noget tid.

Fritlagte bjælker giver karakter til rummet, så er pladsen til det, så lad endelig loftet gå helt til kip. Det har desuden den fordel, at det vil få mindre rum til at føles meget større, end de faktisk er.

Problem

Du mangler opbevaringsplads eller et ekstra børneværelse. Eller måske en plads til modeljernbanen, trommerne, minibiografen, gamerhulen eller lignende. Og har et helt loftsrum, der blot bruges til opbevaring af et par kasser med julepynt og skitøj.

Løsning

Har dit hus en høj rejsning og en velegnet spærkonstruktion, kan du udnytte loftsrummet til at skabe mere plads i huset. Her er der lavet skillevægge til to ekstra værelser samt en repos med en fast trappe, der giver adgang til loftet.

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Loft