Svævende trappe

Kraftige metaltrin, monteret på en kraftig metalvange gør rappen solid, selvom den ser meget let ud.

Det var prisen, der gjorde udslaget, da Nils besluttede sig for at bygge sin egen trappe. Priserne for de trapper, han kunne finde på nettet, startede ved 15.000 kroner. Det må man kunne gøre billigere selv, tænkte Nils. Og så gjorde han det til under halvdelen.

Resultatet blev en fantastisk elegant trappe, hvis trin ser ud, som om de svæver i rummet og kun akkurat har fat i den ene væg. Man kunne komme i tvivl om, hvorvidt den overhovedet kan bære, hvis man vover sig op ad den, men det kan den.

Konstruktionen, som er skjult i væggen og i trinene, er nemlig særdeles solid. Men den er samtidig så simpel, at andre med lidt byggeerfaring og kontakt til en smed kan gøre Nils kunsten efter. For han deler gerne opskriften med dem, der vil kende hemmeligheden bag.

Trappe: Svævende trappe

Den gamle vindeltrappe er væk og i stedet har Nils bygget den svævende trappe, som du kan læse meget mere om i artiklen.

Hent artiklen og læs meget mere om Nils og trappen

Uanset om trappen falder i din smag eller ej, så er den et godt eksempel på, at man kan få det, som man vil have det, hvis man tør kaste sig ud i at gøre det selv. Der er penge at spare og mulighed for at få det, præcis som man ønsker.

I artiklen kan du læse om:

  • Trappens grundkonstruktion
  • Montering af vange og trin
  • Væggen der bygges uden på vangen
  • Trinene der bygges ind i trækasser
  • Gelænderet der er lavet af rustne rør