LED bånd i metermål

LED bånd i metermål giver masser af muligheder for at lege med lyset. Et flere meter langt bånd med LEDpærer på kan klæbes op overalt, skjult eller synligt, og du kan klippe LED båndet over i præcis den længde, du har lyst til. Prisen er nærmest et greb i lommen.

LED bånd i metermål

LED bånd i metermål

Her kan du bruge LED bånd

LED bånd er designet til at være skjult, så du ikke ser kablet, men kun lyset. Det gør det oplagt flere steder i hjemmet som hygge- eller effektlys. Du kan skabe flotte effekter med LED båndet mange steder i dit hjem.

Under trappens trinforkanter kan det fungere som diskret ledelys om aftenen og natten.

Du kan også sætte LED båndet under overskabe eller bag sengegærdet og skabe en hyggelig stemning med farvet lys.

Læs også: Er der godt lys i dit hus?

Sådan kan du bruge LED bånd

Langs med et nedhængt loft kan LED båndet skabe en sjov effekt.

Hyggelys bag sengegærdet. LED båndet er skjult, men lyset kan ses.

En mørk trappe kan være farlig. Med LED båndet bliver trinene lette at få øje på.

Sådan sætter du LED bånd op

Du køber LED bånd i ruller. Der er typisk 5 meter på en rulle. Ofte kan du finde en god pris på internettet.

Det smarte ved LED båndet er, at det kan klippes over, så du kan få den længde, du vil have. Du skal blot klippe præcis i de stiplede linjer.

LED båndets bagside er selvklæbende, men der findes flader, det ikke kan sidde fast på. Her må du bruge monteringsklammer, som ofte følger med.

1. LED bånd kan købes i de fleste byggemarkeder og overalt på internettet. Et typisk produkt består af selvklæbende LED-kabel rullet op på spole, en transformer, en modtager og en fjernbetjening.

2. Klip efter stregerne. LED båndet kan afkortes for cirka hver femte centimeter. Der skal klippes præcist igennem den stiplede linje.

3. Klæb båndet op. Sæt det skjult, så det er lyset, der ses, ikke båndet.

4. Tilbage er der kun at slutte strøm og modtager til og så lege med fjernbetjeningen. På LED båndet her kan man skifte mellem 15 forskellige farver og et hav af lyseffekter.

Andre læser lige nu ...