Overvågningskamera

Arbejdsro er vigtig – også for en indbrudstyv. Hvis han ved, at han bliver overvåget, er der gode chancer for, at han finder et bedre sted at arbejde.

Du går ikke forgæves, hvis du leder efter overvågningskameraer på internettet. Der er masser af butikker, der vil sælge overvågning, og du kan sagtens finde et komplet sæt til få tusinde kroner.

Problemet er at regne ud, hvad du har brug for, og det kræver lidt mere viden, end de fleste af os er udstyret med.

LÆS OGSÅ: Undgå indbrud i hjemmet - nemme og effektive tips og råd til at indbrudssikre din bolig.

Det kan være svært at se, om kvaliteten af optagelserne fra kameraet er god. Og det er helt afgørende, for kan du kun se tyvenes bil, men ikke aflæse nummerpladen, har optagelserne en begrænset værdi.

Prøv derfor at google kameraets navn og typebetegnelse, og se, om du kan finde anmeldelser (på engelsk reviews) af det kamera, du overvejer at købe. Så kan du i hvert fald se, om andre har været glade for netop det overvågningskamera.

Og sørg så for at få det sat rigtigt op. Det skal pege derhen, hvor du må forvente, at en tyv vil bryde ind (terrassedøre og vinduer), det skal være synligt, så det virker præventivt, og så skal det overholde en række lovkrav.

Download hele artiklen: "Skyd tyven med et kamera" I artiklen får du vores guide til hvilken type overvågningskamera du skal vælge og hvor det skal placeres. Vi gennemgår også lovgivningen på området.