Danmark har en kedelig rekord: Vi er europamestre i indbrud. Trods et fald i antallet af indbrud havde over 30.000 private hjem besøg af ubudne gæster i 2016. Samtidig er politiets opklaringsprocent rekordlav.

En af årsagerne til de mange indbrud skal findes i den måde, vi bor på. Vores mange villakvarterer, hvor husene ligger tæt, gør det nemt for indbrudstyvene at gå fra hus til hus. Men når vi topper statistikken, er det også, fordi vi generelt er alt for dårlige til at sikre os imod indbrud. Derfor får du her Gør Det Selvs opskrift på, hvordan du markant reducerer risikoen for, at det er dit hjem, tyven vælger, næste gang han har brug for penge.

Metoden, som vi har valgt at kalde “Skræm, Stop, Afslør”, bygger på råd fra politi og sikringseksperter og erfaringer fra udlandet. Og det er hverken særlig dyrt eller svært at sikre sig mod indbrud. Det kræver kun, at du griber det rigtigt og strategisk an. Ellers risikerer du at bruge en masse penge uden at reducere risikoen for indbrud nævneværdigt og at give dig og din familie falsk tryghed.

3 trin sikrer dit hjem - hent hele metoden

Når du henter artiklen får du adgang til alle 3 trin i metoden:

1. Skræm tyven Er du mon hjemme? En usikker tyv springer dit hus over!

2. Stop tyven Forstærk de svage punkter. Vi viser, hvor du skal sætte inde!

3. Afslør tyven Hjælp politiet ved at installere kameraer, sensorer og alarmer.

Overvågningskameraet beskytter dit hjem mod indbrud

Et overvågningskamera hjælper ikke kun politiet i deres arbejde, hvis du har haft indbrud. Overvågningskameraet, som du lige nu kan få sammen med 2 numre af Gør Det Selv, kan også sende dig live video direkte til din telefon.

Du kan derfor trygt forlade dit hjem velvidende, at hvis nogen forsøger at trænge ind, får du besked med det samme!

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og et overvågningskamera for kun 79 kroner. Du sparer 565 kroner!


””


Her ser du en video af overvågningskameraet: