Byggevejledning
Let
Svær

Nu kan du godt glæde dig til at se et par rutinerede håndværkere svinge værktøjet – og lur mig, om du ikke bagefter får lyst til selv at styrte ud i haven og begynde at måle op til en ny terrasse.

For de to tømrere gør næsten tingene enklere, end de i virkeligheden er. Det ender med, at de bygger den store træterrasse, der ligger flot sænket ned i plan med den omgivende plæne, på bare to dage – og endda får tid til at bygge en trappe med fire trin, så familien kan komme fra stuen ned på terrassen.

Fællesnævneren for alle de byggeprincipper og tips, som gør arbejdet så hurtigt og effektivt, er at tage problemerne på forskud – og aldrig gå ned på udstyret. Langt det meste arbejde ligger i de lag, du knap tænker på som en del af at bygge en terrasse, men når den del fungerer, så er det en ren fornøjelse til sidst på et par glade timer at lægge de flotte malede brædder ud.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Få præcise opmålinger med en laser-afstandsmåler!

Hvis du skal have success med dit terrasseprojekt, kræver det, at du får taget præcise mål - både før og under arbejdet. En tommestok slår ikke til, når du skal måle så store afstande, derfor anbefaler vi, at du bruger en laser-afstandsmåler i dit arbejde.

Laser-afstandsmåleren er nærmest uundværlig, når du skal beregne, hvor mange m2 brædder du skal købe, og hvor lange dine strøer skal være. Du skal også bruge den til at beregne krydsmålet på din terrasse, så du sikrer at terrassen bliver retvinklet.

Lige nu får du en laser-afstandsmåler fra MAKA sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 79 kroner + porto!

Klik og se det gode tilbud her!

VIDEO: Her kan du se laser-afstandsmåleren og alle dens funktioner: