Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Batteridrevet supersav fra DeWalt

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Dewalt lancerer nu en kap-/geringssav på batteri, som sagtens kan levere på højde med modeller på ledning.

Batteridrevet supersav

Dewalts batteridrevet 18 volt kap/ geringssav tilbyder sammen nøjagtighed og kraft som mange ledningsmodeller. På et 4 Ah batteri kan du lave op til 150 snit i 45 x 90 mm lægter.

Til alle som vil arbejde ledningsfrit, og som har brug for at flytte rundt på deres sav, er Dewalt nu på banen med den lækre DCS365 18 V XR.

Kompakt letvægter!

Den kompakte sav vejer kun 11,5 kg, men der er alligevel ikke givet køb på skæreevnen. Saven klarer 250 x 50 mm ved 90°/90°, og der er mulighed for smigindstilling på 48° til både højre/venstre.

Selve klingen roterer med hele 3750 omdrejninger pr. minut, og saven er testet til, at du kan lave op til 150 snit i 45 x 90 mm træ pr. opladning (med 18 volt, 4 Ah batteri).

Nem at indstille

Et nyt system gør det desuden nemt at indstille saven i faste geringsvinkler i 0°, 15°, 22,5°, 30° og 45°. Og der er naturligvis også indbygget støvpose, ligesom der er mulighed for tilslutning til værkstedsstøvsuger.

Saven bliver lanceret i Dewalts XR-sortiment, som står for den højeste kvalitet, og vi har set den til 3499 kr. uden batteri og lader.

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i kap geringssaven på 5 minutter

Skær i skyggen

Saven er udstyret med Dewalts helt unikke XPS-skyggeskærelinje, hvor arbejdsområdet i udgangspunktet lyses kraftigt op af LED-lys. Skyggen fra savklingen viser skærelinjen og klingenedslaget, som dermed bliver præcis – hver gang – også i skarpt solskin!

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage