Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hækkeklipper

Hækkeklipper på benzin eller batteri ? Der er flere muligheder, når du skal vælge en ny hækkeklipper. Her finder du vores nyeste test af hækkeklippere - hvad enten det skal være på batteri, ledning eller benzin. Vi vejleder dig, så du kan vælge den rigtige hækkeklipper.

Hækkeklipper benzin

Har du en stor have med gamle hække skal du bruge en hækkeklipper på benzin. En benzindrevet hækkeklipper kan nemlig klare grene på mere end 22 mm i diameter. Og så kan hækkeklipperen på benzin arbejde i mere end 50 minutter, som er grænsen for, hvad de fleste hækkeklippere på batteri formår at arbejde i.

Hækkeklipper batteri

Skal du vedligeholde og klippe en mindre hæk, så er en lille hækkeklipper på batteri – også kaldet en akku-hækkeklipper – som regel rigeligt. De er lette at håndtere og kan køre ca. 50 minutter på en opladning.

Test af hækkeklippere

Vi har testet adskillige hækkeklippere gennem tiderne. Se vores seneste test af hækkeklippere her: Hækkeklipper test

Hækkeklipper til den mellemstore have

Hvis du har en mellemstor hæk, bliver valget lidt vanskeligere. Her må man opveje fordele og ulemper. Den benzindrevne hækkeklipper er mere kraftfuld, men den er også dyrere, tungere og mere larmende.

Den batteridrevne hækkeklipper er let og pålidelig, men hvis grenene bliver for kraftige, kan den risikere at ”få grene i tænderne”, hvilket forsinker arbejdsprocessen.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage