Hækkeklipper

Hækkeklipper på benzin eller batteri ? Der er flere muligheder, når du skal vælge en ny hækkeklipper. Her finder du vores nyeste test af hækkeklippere - hvad enten det skal være på batteri, ledning eller benzin. Vi vejleder dig, så du kan vælge den rigtige hækkeklipper.

  Hækkeklipper benzin

  Har du en stor have med gamle hække skal du bruge en hækkeklipper på benzin. En benzindrevet hækkeklipper kan nemlig klare grene på mere end 22 mm i diameter. Og så kan hækkeklipperen på benzin arbejde i mere end 50 minutter, som er grænsen for, hvad de fleste hækkeklippere på batteri formår at arbejde i.

  Hækkeklipper batteri

  Skal du vedligeholde og klippe en mindre hæk, så er en lille hækkeklipper på batteri – også kaldet en akku-hækkeklipper – som regel rigeligt. De er lette at håndtere og kan køre ca. 50 minutter på en opladning.

  Test af hækkeklippere

  Vi har testet adskillige hækkeklippere gennem tiderne. Se vores seneste test af hækkeklippere her: Hækkeklipper test

  Hækkeklipper til den mellemstore have

  Hvis du har en mellemstor hæk, bliver valget lidt vanskeligere. Her må man opveje fordele og ulemper. Den benzindrevne hækkeklipper er mere kraftfuld, men den er også dyrere, tungere og mere larmende.

  Den batteridrevne hækkeklipper er let og pålidelig, men hvis grenene bliver for kraftige, kan den risikere at ”få grene i tænderne”, hvilket forsinker arbejdsprocessen.