Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Effektiv og superlet akku-hækkeklipper

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Bosch er kommet med en effektiv og superlet akku-hækkeklipper, som klarer en middelstor havehæk, før du skal lade batteriet op.

Det første, jeg lagde mærke til, da jeg fik Bosch’ nye batteridrevne hækkeklipper i hånden, var, at den ikke vejer ret meget. I forvejen er jeg ikke specielt vild med at klippe hæk, men hvis maskinen vejer et halvt ton efter et kvarters tid, så er det overhovedet ikke sjovt.

Derfor er den nye Bosch klipper god, for selvom den har masser af kræfter, et sværd på over en halv meter og et batteri der kører længe på en opladning, så vejer hele molevitten kun 2,6 kg.

Klipper 200 m2 på en opladning

Grunden til, at maskinen kan klippe op til 200 m2 på en opladning, er, at Bosch har forsynet den med en såkaldt Syneon-chip.

Det er et lille stykke elektronik, som får motoren til at afpasse, hvor mange kræfter den skal bruge, efter hvor hårdt arbejde den skal på. En slags automatgear bare til hækkeklippere. Det er ret smart, og Bosch har brugt fire år på at sikre sig, det fungerer.

Brug dine andre 18 V Bosch batterier

Da jeg havde pakket maskinen ud, kastede jeg mig først over hækken, som var klaret på en halv time (vores hæk er ikke enorm), og der var stadig strøm på batteriet.

Ladetid på en time er ok, og hvis du har andre 18 V Bosch maskiner, kan du bruge batterierne fra dem til hækkeklipperen. Så behøver du ikke at vente på opladeren. Bruger du et batteri med flere Ah (amperetimer) end de 2,5, kan maskinen klippe mere end 200 m2.

LÆS OGSÅ: Test af hækkeklippere på batteri

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage