Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Smart højtryksrenser til hobbybrug

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Nilfisk har lavet en hobby-højtryksrenser af høj kvalitet. Den dækker de flestes behov for grundig rengøring af bil, båd, terrasse og hus. Og så er prisen overkommelig.

Motoreffekt: 1800 watt


Tryk: 130 bar


Ledning: 5 m


Slange: 8 m


Max. vandforbrug: 520 l/time

Hvad gør man, når man ikke har brug for en voldsomt kraftig højtryksrenser, men heller ikke har lyst til at købe noget billigt skrammel, som ikke kan gøre rent? Man anskaffer sig denne hobby-højtryksrenser fra Nilfisk.

LÆS OGSÅ: Test af højtryksrensere

Hobbymaskine med lækkert udstyr

Selv om det er en hobbymaskine, har den alligevel flere funktioner, som er hentet fra de professionelle maskiner. For eksempel har Nilfisk proppet lidt elektronik ind i form af en knap i håndgrebet, hvor man trådløst kan stille på styrken af vandtrykket. Det er faktisk smart, og det virkede perfekt. Især da jeg vaskede bilen, var jeg glad for at kunne regulere styrken efter, om jeg spulede fælgene eller de lakerede overflader.

Dejlig lang ledning

Højtryksrenseren har en dejlig lang ledning på 5 meter og en trykslange på 8, så jeg havde et ret stort arbejdsområde og behøvede ikke flytte maskinen hele tiden.

Når det endelig er nødvendigt at flytte på højtryksrenseren, gider jeg ikke skulle bukke mig efter håndgrebet – og der skal naturligvis være hjul på, så jeg slipper for at bære. Begge dele opfylder Nilfisk fint. Og så har de sørget for, at alt udstyret (bortset fra terrassevaskeren) kan opbevares på maskinen og flyttes med rundt. Det giver points.

Her kan du læse mere om højtryksrenser

Lidt drilsk at samle

Faktisk var det eneste problem, at det var lidt svær at samle maskinen, og instruktionsbogen var ikke til stor hjælp her. Men da den jo kun skal samles en gang, er problemet minimalt og trækker ikke ned.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage