Min favorit: Terrassevasker

Gør Det Selvs nyhedredaktør Per Farsund er begejstret! Han har nemlig lige renset sin terrasse med en terrassevasker monteret på højtryksrenseren.

Terrassevasker til højtryksrenser

En terrassevasker til højtryksrenseren er et hit, mener nyhedsredaktøren.

Er du på udkig efter en højtryksrenser, skal du klart gå efter en model med terrassevasker. Det virker fantastisk, og med den kan du hurtigt forvandle den gamle terrasse – og vel at mærke uden at slide unødvendigt på træ eller fliser.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Test af højtryksrensere

Sådan virker en terrassevasker:

En terrassevasker – nogle producenter kalder det en patio cleaner eller en overfladevasker – monteres på en højtryksrenser i stedet for den almindelige sprøjtedyse.

En terrassevasker består af et skjold med en børstekant, der sikrer at beskidt vand ikke sprøjter på fliser, mure eller brugeren selv.

Inde i skjoldet sidder to dyser på en arm, der roterer og på den måde renser fliserne med vand fra mange retninger hele tiden. Det giver et langt bedre og mere ensartet resultat uden synlige striber, som en højtryksrenser ofte kan give.

GUIDE: Sådan renser du effektivt din fliseterrasse.

Vandtrykket i en terrassevasker er lavere end på standarddysen, så overfladen på både træ og fliser bliver skånet under rensningen.

Terrassevasker fjerner alt snavs på en gang

Den skånsomme, men effektive terrassevasker fjerner både alger, mos, flisepest og almindelig snavs fra terrassen. Det er overraskende nemt og hurtigt, og du slipper endda for at bruge kemisk terrasserens eller algefjerner på din terrasse.

LÆS MERE OM rengøring og rens af fliser: Genvej til rensning af fliser

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Højtryksrenser