Konkurrenter går sammen om multicutter-klinger

Overraskende samarbejde mellem Bosch og Fein om et nyt klingefæste til din multicutter. Den nye standard hedder Starlock, og den kommer i tre varianter.

Er du træt af, at alle klinker ikke passer til din multicutter? Så er der godt nyt. To af de mest markante og i øvrigt konkurrerende producenter af multicuttere er nu gået sammen om at udvikle et nyt fælles standardfæste til klingerne.

Multicutter-fæste ny standard

Det er Bosch og Fein, som sammen har udviklet ”Starlock-fæstet”, og i begge lejre er man ret sikker på, at det nok skal blive den nye systemstandard på markedet.

Starlock fungerer da også, foruden på Bosch og Fein, på alle andre mærker med 12-punktsfæste. Og det betyder i praksis, at tilbehøret allerede i dag er kompatibelt med langt de fleste maskiner i handlen.

LÆS OGSÅ: Test af multicuttere

Multicutter-fæste i tre varianter

Multicutter-tilbehør fungerer kun pålideligt og økonomisk, hvis motorens kraft overføres til savklingen eller fx slibesålen med så lidt modstand som muligt. Og derfor er fæstet helt afgørende i forhold til at sikre en hurtig arbejdsproces og præcise resultater.

Derfor kommer klingefæstet da også i tre varianter: Starlock, Starlock PLUS og Starlock MAX for at garantere en maksimal overførsel af energien. Konceptet er altså, at du kun kan sætte den klinge på, som præcis passer til maskinens ydelse.

Multicutter-klinger til tre varianter af klingefæster: Starlock, Starlock PLUS og Starlock MAX

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Multicutter