Multicutter

Multicutteren er uundværlig i gør det selv'erens værksted. Her får du vejledning til, hvordan du bruger den og kan finde den nyeste test af multicuttere.

  Multicutteren - en sand multikunstner

  En multicutter er schweizerkniven, når det kommer til powertools. Det er en sand multikunstner, der uden problemer klarer et hav af skære-, save-, pudse- og slibeopgaver. Multicutteren klarer hurtigt og smart udfordringerne på få sekunder - ofte opgaver som tidligere krævede meget længere tid med stemmejernet, saven og andre værktøjer.

  LÆS OGSÅ: Sådan bruger du multicutteren

  Sådan virker multicutteren

  Multicutteren findes både på ledning og på batteri. Den er udstyret med et hoved, der bevæger sig lynhurtigt fra side til side med op til omkring 20.000 bittesmå svingninger, som også kaldes oscilleringer, i minuttet. Det er de mange svingninger, som gør en multicutter effektiv og præcis til især mindre tilpasninger “på stedet”.

  Pas på med multicutteren

  Multicutterens mange små bevægelser betyder desværre også, at den meget nemt kan komme til at lave ridser, skader og små mærker på steder, hvor det ikke var meningen. Du skal derfor vægge omhyggelig, og det kan være en god ide at beskytte de andre overflader med et stykke krydsfiner, linoleum, eller hvad du eller har liggende på lager, når du bruger din multicutter.

  Multicutter-klinger

  Multicutteren er ikke meget værd uden sine klinger og forskelligt tilbehør. Det er derfor også de kæmpestore udvalg, der er med til at gøre multicutteren så genial og alsidig.

  Vælg den bedste multicutter

  Der findes et hav af lækre multicuttere. Men hvilken en, er den bedste multicutter. På Gør Det Selv undersøger vi løbende, hvad der sker på markedet, og sørger for regelmæssigt at teste de nyeste maskiner og teknologier. Her kan du læse vores seneste test af multicuttere: multicutter test.

  Vores bedste artikler om multicutteren

  På siden her har vi samlet en stribe af vores allerbedste artikler om multicutteren. Du kan finde test, hvor maskinerne bliver presset til det yderste; gode råd til, hvordan du får mest ud af din multicutteren; artikler om alt det lækre tilbehør, der findes og meget, meget mere.