Om produktet:

  • Oscillation: 4 grader
  • Omdr./min.: 8.000-18.000
  • Vægt: 1 kg
  • 20V-batteri/lader: 500 kr. (2,5 Ah)/ 369 kr.

Sonicrafter WX693.9 fra tyske Worx er et stærkt og alsidigt akku-værktøj til blandt andet skæring, savning og slibning.

Testen viste, at multicutteren i høj grad formår at udnytte batteriets ydeevne. Efter en dag, hvor maskinen blev brugt flittigt, så vi ingen tegn på nedsat ydelse. Og der var ikke behov for at lade batteriet op undervejs. Det er imponerende.

Multicutteren viste sig rigtig god til fx at skære helt tæt op mod et emne, slibe ind under skabssokler og arbejde i skarpe hjørner, som ellers kan være svære at komme til. Motoren er udstyret med hastighedsregulator, der gør, at den kan styres i seks trin. Så kan man altid finde de rigtige omdrejninger at arbejde med.

Der sidder to skarpe, effektive LED-lamper foran på maskinen. Selv i mørke kroge kan man se, præcis hvad man foretager sig.

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i multicutteren på 5 minutter

Brugervenlig maskine

Der følger i øvrigt et fint udvalg af tilbehør med. Der er blade, der kan skære eller slibe i materialer som sten, fliser, metal og plast, og forskellige slags til træ.

Det var nemt og hurtigt at skifte mellem det forskellige tilbehør med låsesystemet, som Worx kalder “Hyperlock”.

Det fungerer ved, at låsen skal vippes frem og løsnes. Så kan du ubesværet sætte fx et slibeblad på, stramme og vippe låsen tilbage. Det er en fornøjelse at bruge, og tilbehøret er spændt meget sikkert fast!

LÆS OGSÅ: Stor test af multicuttere

DETALJER
HURTIGT SKIFTE
Hyperlock-systemet er en smart og simpel måde at skifte mellem det fine udvalg af tilbehør. Det hele foregår enkelt uden brug af værktøj.
GOD ERGONOMI
En slank krop gør det nemt at holde fast, komme til tænd-sluk-knappen og vende og dreje maskinen under arbejdet.

WORX SONICRAFTER WX693.9 KULFRI MULTICUTTER 20 V

Generelt virker Worx Sonicrafter WX693.9 som en robust og solid maskine med lang holdbarhed. Mulighederne er mange, og har man først haft den i hænderne, er den svær at undvære til både små og store projekter.

Pris: 1.199 kr. uden batteri og lader

+ Brugervenlig og støjsvag.
- Separat batteri og lader.