Byggevejledning
Let
Svær

Skydedør til det perfekte skab

Det lyder næsten for godt, at du kan bygge et virkelig stort skab, der passer perfekt ind i dit rum, som kan indrettes helt frit efter dit behov, og som kan få lige den stil, du har lyst til – og at du kan gøre det uden det store besvær og for nogle få tusind kroner.

Skydedør gør rummet stilsikkert

De skræddersyede skydelåger, som vi her stiller op, gør det hele muligt. Med et hængselbor og en loddesnor som det mest avancerede værktøj skiller du med en skydedør en del af rummet fra – og hvordan du så bagefter indretter rummet bag lågerne, det er helt op til dig selv. Det ændrer ikke ved, at rummet stadig står lige flot og stilsikkert.

En skydedør til hver skinne

Skydedøren kører på skinner og beslag fra Svalk. De store låger kører på en skinne nede på gulvet, mens de foroven styres af en topskinne. Vi sætter her tre skydedøre op, to i forreste spor og en skydedør i det bageste. Jo flere skydedøre, jo lettere kommer du til dine ting.

Lækker finish med tapet

Lågernes udseende gør vi noget ekstra ud af. I stedet for at male beklæder vi hver skydedør med kraftigt tapet i tre mønstre, der giver hele rummet en meget lækker finish.

Mere om skydedøre

Vi har samlet en række links, hvor du kan få inspiration til hvor en skydedør kan bruges og hvordan du kan bygge med skydedøre. Læs mere på dette link: Skydedør