Skydedøre

Skydedøre sparer en masse plads. Her på siderne får du inspiration og vejledning til, hvordan du selv kan bygge og indrette med smarte skydedøre.

Byg selv skydedøre

Her på siden får du råd og vejledninger til at bygge skydedøre. Vi guider dig hele vejen, trin for trin, til hvordan du bygger en helt ny skillevæg med indbygget skydedør, og sparer plads i rummet. Vi viser dig også, hvordan du kan forvandle en almindelig dør til en skydedør, bygge skydedøre ind i væggen eller bygge dit eget garderobeskab med indbygget skydedør.

Skydedøre sparer plads

En skydedør kan redde dig for meget rod på steder, hvor det er vanskeligt at have plads til en almindelig dør. Skydedøre fylder minimalt og er lette at sætte op, hvis du gør dit forarbejde. Start med at måle grundigt op, og find ud af, hvordan skydedøren placeres bedst.

Byg skydedøre ind i væggen

Med en almindelig dør er du nødt til at lade pladsen på den side, hvor døren svinger op være fri for møbler og malerier og lignende. Men fordi du kan bygge en skydedør ind i selve væggen, og kan du bruge begge sider til diverse møbler. Med smarte skinnesystemer er det at bygge en skjult skydedør blevet meget nemmere. Du monterer skinner i gulv og loft, og din skydedør kan køre langs med eller ind i væggen alt efter behov.

Byg dit eget garderobeskab med skydedøre

Selv om der findes masser af billige garderobeskabe på markedet, kniber det som regel med at finde et skab, som passer til et bestemt rum. Vi viser dig, hvordan du selv bygger et skræddersyet garderobeskab med pladsbesparende skydedøre.