Byg gæstehuset i moduler

Klar til gæster i sommerhuset. Det lille hus rummer snildt en familie med to børn.

Der skulle være plads til en dobbeltseng, en køje og en briks, og så skulle der være siddepladser til alle rundt om et bord og et sted at gøre af bagagen.

Sådan lød kravene til det gæstehus, familien ville have bygget i tilknytning til sommerhuset. Huset blev bygget, for at det kunne blive en fornøjelse og ikke en byrde at have gæster.

Skræddersyet topkvalitet

I stedet for at gå efter et samlesæt fra byggemarkedet valgte vi at designe huset selv og byggede det hele op helt fra bunden. Økonomisk gav det ikke den store forskel, men med det skræddersyede hus fik vi mulighed for at indrette huset, helt som vi ønskede, og så blev kvaliteten langt højere.

LÆS OGSÅ: Anneks

Den samlede pris for projektet blev omkring 50.000 kroner, inklusive isolering af både gulv, loft og vægge, selv om huset egentlig kun er tænkt til sommerbrug. Og en lille terrasse blev der også råd til.

Før du går i gang

Vi bringer historien her som inspiration og som eksempel på, hvordan opgaven kan gribes an.

Hvis du kaster dig ud i så omfattende et projekt, er det meget vigtigt, at du deler projektet op i etaper, som du frit kan gå til og fra. Det havde vi tænkt ind i dette projekt helt fra start.

LÆS OGSÅ: Få perfekt resultat med et tegneprogram!

Det samlede tidsforbrug – men lidt hjælp fra venner og bekendte undervejs – blev omkring fire weekender, men så var der også tid til afslapning og hygge undervejs.

Download hele artiklen og få en detaljeret byggevejledning.