Byggevejledning
Let
Svær
Nemt skur med lækre detaljer

Der er flere måder at bygge redskabsskur på. Enten kan du samle et præfabrikeret, nydeligt, men kedeligt, udhus, eller også kan du lave et skur af tilfældige brædder og risikere, at det kommer til at se alt for tilfældigt ud. Og så er der vores skur!

Her viser vi dig, hvordan du kan bygge et udhus/skur/anneks, som ser flot ud, uden at det bliver sværere end at klampe noget sammen af rester fra et nedlagt savværk. Vi har valgt lidt dyre materialer, fordi huset senere skal bruges som gæstehytte. Men du kan godt gå på kompromis med materialerne, uden at det går ud over udseendet.

Få styr på proportionerne

Proportionerne derimod har stor betydning for det færdige resultat: Taget er 1/3 af husets totale højde og har stor nok hældning til at klare en temmelig stor snemængde om vinteren.

Huset er kvadratisk, lige knap 10 m2, og bredden er den samme som højden. Det giver ro i husets facade. Samtidig får du: en solid bund med et gulv, der kan holde til at blive brugt, uanset hvad du vælger at bruge huset til. Solide vægge med en pæn bræddebeklædning og mulighed for at isolere indefra.

Oven på det hele knejser et flot pyramidetag, som bygges helt uden indviklede matematiske beregninger.

Download hele artiklen og se, hvordan vi gør.

LÆS OGSÅ: Støb verdens nemmeste fundament