Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Redskabsskur

Et redskabsskur er sjovt og udfordrende at planlægge og bygge, og det er uanset, om du vil bygge et stort eller lille. Vi har masser af byggevejledninger til lækre skure, som du kan bygge efter, og der er også tonsvis af andre relevante artikler, du vil have glæde af at læse. God fornøjelse med projektet!

Inden du går i gang

Alle artikler om redskabsskure

Haveskur i mange størrelser

Hvis du skal bygge et haveskur, er størrelsen et af de vigtigste valg. Skal skuret blot kunne indeholde de mest nødvendige haveredskaber, eller skal der også være plads til opbevaring af havemøbler, et arbejdsbord eller måske ophæng til cykler? Og hvis du har et arbejdsbord, skal det så være et isoleret skur, eller er det overflødigt?

LÆS OGSÅ: Sådan bygger du et isoleret skur

Byg selv skur

Uanset størrelsen, kan du helt sikkert bygge skuret selv. Du sparer mange penge frem for at vælge en samlesætsløsning fra byggemarkedet, og kvaliteten bliver med garanti også højere. Langt de fleste samlesæt er nemlig af … tvivlsom kvalitet.

LÆS OGSÅ: Støb fundament til skur

Det lille redskabsskur

Det helt lille redskabsskur kan være så lille som et skab, eller måske på størrelse med et skilderhus. I redskabsskuret kan du opbevare skovl, spade, rive, hakkejern og måske et udvalg af havesakse. I en lille have kan det være det oplagte valg. Redskabsskuret kan også være en smule større, så der er plads til plæneklipperen.

Et lille redskabsskur i træ er et godt byg selv projekt for gør-det-selv’eren.

Det mellemstore skur

Et mellemstort skur er nok det, der passer til de fleste parcelhushaver. På ti kvadratmeter er der god plads til haveredskaber, og om vinteren kan havemøblerne også komme i ly for vejrgudernes luner.

Det store haveskur

Hvis du har plads til det, er det oplagt at udvide skuret med lidt ekstra kvadratmeter, når du nu alligevel har skruemaskinen i hånden. Så kan der, foruden plads til haveredskaber og havemøbler, bliver plads til et arbejdsbord, opbevaring af vinterdæk, og måske et værksted, som du kan have glæde af hele året.

Det er også oplagt at tænke cykelskur eller brændeskur ind i løsningen med haveskuret.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Dette er en af vores mest populære byggevejledninger til skure: Arkitekttegnet skur bygget af billige materialer

Uanset hvilket skur - så finder du det hele her

Uanset hvilken størrelse skur, du drømmer om, kan du finde trin for trin-vejledninger her på siden. Vælg det redskabsskur eller haveskur, der passer dig bedst – eller find inspiration i flere af projekterne, og styk så dit helt eget skur sammen. Så får du det præcis, som du vil have det.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage