Shelter

Danmark er rig på spændende natur, og med et shelter kommer du helt tæt på naturen - uanset om det er i din egen have eller i vildere natur. Du kan sagtens bygge et shelter selv. Det behøver hverken være dyrt eller svært. Vi guider dig trin for trin i vores byggevejledninger og giver dig tips og tricks, så du er klædt godt på til dit byggeprojekt.

  Fantastiske naturoplevelser

  Med et shelter har du mulighed for at få nogle helt unikke naturoplevelser.

  Det er skønt at overnatte i naturen og sove i shelter - uanset om det foregår i den vilde natur eller i dit eget shelter i baghaven?

  Det behøver ikke være besværligt at bygge shelter selv.
  Her på siden finder du inspiration, byggevejledninger til at bygge shelter og vores bedste tips og tricks til dit byggeprojekt.

  Byg selv shelter

  Hvis du ikke har meget erfaring med gør det selv-arbejde, kan du sagtens bygge shelter selv alligevel.

  LÆS OGSÅ: Vores mest populære byggevejledning - Byg selv shelter

  Et shelter må gerne være en lidt rustik bygning, hvis største formål er at fungere som læ for regn og vind og som en tør soveplads. Der er derfor plads til lidt småfejl undervejs, uden det får stor betydning for dit færdige shelter.

  Shelter pris

  Det er ikke nødvendigvis et dyrt projekt at bygge shelter. Når du bygger selv, sparer du mange penge, frem for hvis du køber et shelter samlesæt.

  Kom godt i gang med at bygge shelter selv

  Det er et sjovt projekt at bygge shelter, og hvis I er flere om projektet, behøver det ikke tage længere tid end en weekend.

  Med vores byggevejledninger får du komplet materialeliste, grundig trin for trin-vejledning og shelter tegninger.

  Du kan også bruge byggevejledningerne som en inspiration og bygge dit shelter præcis, som du vil have det.

  Shelter med bålplads

  Det er oplagt at bygge en bålplads i forbindelse med dit shelter, så du kan lave mad udendørs, når du overnatter i naturen.

  Her finder du alle vores byggevejledninger til bålplads og bålsteder så du kan bygge et shelter med bålplads.