Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvilken fuge til vådt glas?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Hvilken fuge til vådt glas?

Spørgsmål

Hvilken slags fugemasse skal jeg bruge til at fiksere glas i aluskinner på badeværelset?

Svar

Når der skal monteres glas i skinner, så skal du have fat i en tube silikonefugemasse. Silikonefugemasse er superpraktisk af flere årsager.

Først og fremmest er silikonemassen fleksibel. Det er godt, når du skal montere glas i faste skinner, som kan skade glaspaneler.

Dernæst egner silikone sig enormt godt til vådrum, idet fugerne simpelthen er fuldstændig vandtætte. Og endelig er silikonefuger meget glatte. De er altså nemme at holde rene, selvom du arbejder i et vådrum.

Det er ikke kompliceret at arbejde med silikonefugemasse, men det kræver lidt præcision og tålmodighed. Silikonemassen er enormt klæbrig, så det er besværet værd at gå langsomt til værks. Ellers risikerer du en træls oprydning.

Når du arbejder med silikonefugemasse, får du brug for fugepinde eller en specialfremstillet fugebrik (som også er af silikone).

Begge bruges til at lave en ensartet profil i silikonen, som både ser godt ud og er glat nok til at afvise skidt og vand, så det ikke samler sig.

LÆS OGSÅ: Se de 8 vigtigste fugemasser

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage