Det er hyggeligt at flytte madlavningen udenfor, når vejret er godt. Mange har en grill på terrassen til den "rigtige" mad og en bålplads i baghaven til snobrød. Men måske kunne det være hyggeligt at flytte ned omkring bålet og lave al maden der? Det kan sagtens lade sig gøre, hvis du bygger grillen her. Børnene vil elske det! Og du får en grill, som ikke alle og enhver har.

Grillen er enkel i sin konstruktion. Risten kan justeres i højden, så du selv bestemmer, hvor tæt den skal være på gløderne. Den kan svinges 360 grader rundt og fx slås helt væk. Grillen står i en flytbar fod, så du stikker den blot i jorden ved siden af bålet. Og får du brug for den et andet sted, kan du tage den med.

Redaktionen anbefaler: Sådan undgår du generende røg!

Brænde bør have en fugtighed på under 18 %, inden du smider det på bålet. Hvis træet er for vådt er det svært at tænde op i. Vådt træ udvikler også mere røg. Så du risikerer at hyggen omkring bålet bliver ødelagt af tung, kvælende røg, der svier i øjnene.

Derfor anbefaler vi, at du altid tjekker om dit brænde er tørt nok, inden du smider det på bålet. Den mest sikre metode er at bruge en fugtmåler.

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og en 6i1 multidetektor med fugtmåler for kun 89 kroner. Du sparer 459 kroner!

Ja, tak: Vis mig det gode tilbud NU!

Her kan du også se en video af 6i1 multidetektorens seks forskellige funktioner.