Artikel
Let
Svær
De gamle havemøbler var lige til at smide ud. Efter en kærlig omgang er de så gode som nye.

De gamle havemøbler var lige til at smide ud. Efter en kærlig omgang er de så gode som nye.

Havemøbler har et hårdt liv. De bliver typisk taget frem i april og står så ude i al slags vejr frem til oktober, hvor de måske – hvis de er heldige – får lov til at overvintre i et skur. De store temperaturudsving stiller store krav til dine havemøbler. Hvis du ønsker, at de skal have et langt liv, skal du beskytte dem med olie – så bliver de mere modstandsdygtige over for vind og vejr og holder meget længere.

Hent artiklen og forlæng dine havemøblers levetid

I artiklen, som du kan hente her på siden, viser vi dig to metoder til at forlænge dine havemøblers levetid. Vi viser dig:

  • et quickfix, der er oplagt på havemøbler, der er på vej ud, men som godt kan holde et par år mere
  • den grundige metode, der skal bruges til de havemøbler, du ønsker at beholde i mange år.

Quickfixet bruges på en havestol, der har stået ude i årevis. Den er ret medtaget og er egentlig på vej på genbrugspladsen, men vi forbarmer os og prøver at give den et hurtigt quick-fix, så den kan bruges et par år mere. Metoden er hurtig, effektiv og har stor effekt, så du bør virkelig overveje denne metode, inden du skrotter de gamle havemøbler og investerer i nye.

Den anden metode er grundig og viser, hvordan du fx giver dit havebord den helt store tur. Det koster et par timer med slibemaskinen og en bøtte olie, men så bliver det også så godt som nyt med masser af glød!

OBS! Denne artikel er en del af et samlet tema om maling af udendørs træværk, hvor vi har samlet alt, hvad du skal vide, inden du går i gang med malerarbejdet. Du kan hente det samlede tema her.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Få Gør Det Selvs store havetillæg og en bore-/skruemaskine for kun 89 kroner

Tilbuddet består af en bore-/skruemaskine, 2 numre af Gør Det Selv og et havetillæg, som indeholder vejledning til nogle af vores mest populære udendørs projekter.

Du får det alt sammen for kun 89 kroner + porto. Du sparer 459 kroner!

Ja tak, vis mig mere om det gode tilbud nu!