Træbeskyttelse - maling af udendørs træ

Hent vores store tema og spar tid, penge og besvær næste gang, du skal male udendørs.

Er sternbrædderne blevet triste at se på, trænger vinduerne til en genopfriskning, eller ligner de gamle træhavemøbler noget, der er klar til genbrugspladsen? Så skal du i gang med pensel og træbeskyttelse.

Træbeskyttelse er nemlig vigtigt, når du skal sikre dit udendørs træværk så lang en levetid som muligt. Og et nyt lag olie eller træbeskyttelse kan i langt de fleste tilfælde få dit træværk til igen at fremstå nyt og flot.

Hent vores store tema om maling af udendørs træværk og spar tid, penge og besvær næste gang, du skal male udendørs

Der er mange ting at tage højde for, inden du går i gang med at male dit udendørs træværk. Selv små detaljer kan være skyld i, at hele dit malerarbejde kan gå galt, og du i værste fald skal begynde forfra med malerpenslen. Det er både dyrt og besværligt.

Derfor har vi samlet et stort tema om maling af udendørs træværk, hvor vi har samlet alt, hvad du skal vide, inden du går i gang med malerarbejdet.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du eje en fugtmåler

Det får du i vores store tema om maling af udendørs træværk

Vælg den rigtige træbeskyttelse
Vi viser dig, hvad du skal tage højde for, når du skal vælge træbeskyttelse, og hvilken type af træbeskyttelse der beskytter dit træværk bedst.

Sådan tjekker du, om træet trænger
Hvordan ved du, om dit træværk trænger til træbeskyttelse? Vi viser dig tre simple metoder, så du ikke er i tvivl.

Spar tid ved at sprøjtemale
Skal du sprøjtemale eller ej. Sprøjtepistolerne er blevet moderne, og kræver ikke længere samme grad af afdækning. Vi viser dig, hvordan og hvornår du skal sprøjtemale dit træværk.

Giv havemøblerne fem år mere
Med lidt kærlighed og en god oliering bliver dine triste havemøbler så gode som nye. Vi viser dig, hvordan du laver et quickfix af havemøblerne, og hvordan du kan gå mere grundigt til værks.

Mal vinduerne, så de holder i mange år
Det kræver tålmodighed og grundighed at male vinduer, derfor kan du ligeså godt gøre det ordentligt første gang. Med vores vejledning er du sikker på, at der går mange år, før du igen skal male vinduer.

Derudover kan du i det store tema læse, hvilket værktøj der er godt at have ved hånden, når du skal male træværk, hvilke overfladebehandling typiske maleropgaver kræver, og hvad du skal tage højde for, så dit malerarbejder ikke ender med at være forgæves.