Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Havemøbler

Indret din have med små, hyggelige kroge med havemøbler. Hvad enten du skal friske de gamle havemøbler op eller vil kaste dig ud i at bygge dine egne, finder du her inspiration og vejledning til, hvordan du bærer dig ad.

Billige havemøbler

Det kan hurtigt blive en dyr affære at møblere haven. Men har du mod på at bygge havemøblerne selv, kan der hurtigt være penge at spare. Samtidig har du mulighed for at tilpasse dine hjemmelavede havemøbler helt efter havens mål og dine egne ønsker om fx materialer.

Byg selv havemøbler

Næsten lige meget hvilket havemøbel, du har brug for, kan du vælge at bygge det selv.
Her på siden har vi samlet en stribe af vores egne favoritter. Du kan vælge at bygge projekterne direkte efter byggevejledningerne eller lade dig inspirere og selv tilføje dine egne justeringen og gøre dit hjemmebyggede havemøbel skræddersyet og helt perfekt

Hjemmelavede havemøbler

På siden her finder du bænke i træ, bænke i beton, borde med bænke og borde uden bænke, liggestole, lounge-møbler og mange, mange flere gør det selv-havemøbler. Der er nok at gå i gang med. Samtidig er der spændende byg selv-havemøbler til passer til både nybegynderen og til den erfarne gør det selv’er.

Byg amerikansk havestol

Den amerikanske havestol med ryg og buet sæde er efterhånden lidt af en klassiker. Og så er den tilmed superbehagelig at sidde eller ligge i. I den detaljerede byggevejledning kan du se, hvordan du kan bygge en amerikansk havestol med skammel for bare 500 kr.

Byg en havebænk

Gennem årene har vi bygget en hel del bænke i mange størrelser, former og materialer. For gøre det mere overskueligt for dig, har vi sorteret havebænkene fra de andre byg selv- havemøbler og samlet dem på et sted, så du kan få gode idéer til, hvordan du selv kan bygge en havebænk.

Byg et havebord

Et godt havebord er også en sikker vinder og et fedt gør det selv-havemøbel, som du kan få glæde af i mange år. Derfor har vi samlet 3 gode haveborde, du selv kan bygge. God fornøjelse.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Total pris: null purchase.price.currency
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage