Havemøbler

Indret din have med små, hyggelige kroge med havemøbler. Hvad enten du skal friske de gamle havemøbler op eller vil kaste dig ud i at bygge dine egne, finder du her inspiration og vejledning til, hvordan du bærer dig ad.

Billige havemøbler

Det kan hurtigt blive en dyr affære at møblere haven. Men har du mod på at bygge havemøblerne selv, kan der hurtigt være penge at spare. Samtidig har du mulighed for at tilpasse dine hjemmelavede havemøbler helt efter havens mål og dine egne ønsker om fx materialer.

Byg selv havemøbler

Næsten lige meget hvilket havemøbel, du har brug for, kan du vælge at bygge det selv.
Her på siden har vi samlet en stribe af vores egne favoritter. Du kan vælge at bygge projekterne direkte efter byggevejledningerne eller lade dig inspirere og selv tilføje dine egne justeringen og gøre dit hjemmebyggede havemøbel skræddersyet og helt perfekt

Hjemmelavede havemøbler

På siden her finder du bænke i træ, bænke i beton, borde med bænke og borde uden bænke, liggestole, lounge-møbler og mange, mange flere gør det selv-havemøbler. Der er nok at gå i gang med. Samtidig er der spændende byg selv-havemøbler til passer til både nybegynderen og til den erfarne gør det selv’er.

Byg en amerikansk Adirondack-stol

Den amerikanske Adirondack-stol med ryg og buet sæde er efterhånden lidt af en klassiker. Og så er den tilmed superbehagelig at sidde eller ligge i. I den detaljerede byggevejledning kan du se, hvordan du kan bygge en Adirondack-stolmed skammel for bare 1200 kr.

Byg en havebænk

Gennem årene har vi bygget en hel del bænke i mange størrelser, former og materialer. For gøre det mere overskueligt for dig, har vi sorteret havebænkene fra de andre byg selv- havemøbler og samlet dem på et sted, så du kan få gode idéer til, hvordan du selv kan bygge en havebænk.

Byg et havebord

Et godt havebord er også en sikker vinder og et fedt gør det selv-havemøbel, som du kan få glæde af i mange år. Derfor har vi samlet 3 gode haveborde, du selv kan bygge. God fornøjelse.

Side 1 / 2