Byggevejledning
Let
Svær
Byg selv et nemt og billigt kaninbur

Kaninbur

I dag finder du et stort udvalg af kaninbure i butikkerne. Typisk er det dog sådan, at de billigere kaninbure er meget små, mens de større modeller er urimeligt dyre. Bygger du i stedet kaninburet selv, får du det i den størrelse, der passer dig – og til en billig penge.

Byg selv kaninbur i to etager

Bygger du førstesal på dit kaninbur, er det nemt at bygge stort nok til, at dine kaniner kan få lidt motion, også når de er alene hjemme.

Brug fantasien når du selv bygger kaninbur

Et byg-selv-kaninbur er hyggeligt at bygge. Du kan for eksempel lade børnene stå for dekoreringen, så det bliver jeres helt eget unikke bur.

Kaninbur kan bygges af restmateriale

Til et kaninbur behøver du ikke investere i nye dyre materialer. Alt hvad du behøver er to slags træ, som sagtens kan være restmaterialer fra andre projekter.

To slags træ til kaninburet

Du behøver ikke mere end to slags træ for at bygge kaninburet. Brug vandfast krydsfiner til sider, bund og tag, og benyt et par terrassebrædder til resten. Med terrassebrædder kan du lave lister til dit kaninbur, så du ikke skal ud at købe nye dyre lister. Har du ikke nogle passende restmaterialer liggende, kan du bygge kaninburet selv for omkring 500 kr. i materialer.

Kaninbur udendørs

Ved selv at bygge kaninburet i vandfast krydsfiner og terrassebrædder kan du placere dit kaninbur udendørs, uden at det ødelægges af vind og vejr.

Nemt og hurtigt kaninbur

Går du systematisk til værks, er det ikke svært selv at bygge det kaninbur, du kan hente instruktionen til her. Den øvede gør det selv’er kan desuden bygge kaninburet på en dags tid.

Hent komplet byggevejledning til kaninburet

I byggevejledningen her har vi bygget et bur af vandfast 21 mm krydsfiner og terrassebrædder på 32 x 125 mm. Det fine kaninbur er samlet med 4 x 40 mm skruer, og vil holde i mange år. God fornøjelse.