Byggevejledning
Let
Svær
Få plads til 40 par sko på bare en halv kvm.

Få plads til 40 par sko på bare en halv kvm.

Det er et problem, de fleste familier kan nikke genkendende til. En entré, der simpelthen flyder over med sko. Kondisko, støvler, høje hæle, flade sko, løbesko, fodboldstøvler, slidte sko og nye sko. Alt sammen i en stor pærevælling på gulvet, fordi det er så svært at finde et smart system til skoene, som ikke er grimt eller fylder hele entréen. Så rodet må man jo så leve med, når man er mange. Eller hvad?

Nej, for vi har fundet en simpel og billig løsning. Vi har modificeret et ganske almindeligt 60 cm bredt garderobeskab, så det kan rumme omkring 35-40 par sko, uden at det bliver en rodet bunke inde i skabet.

Læs også: Byg selv garderobeskabet og spar kassen

Overblikket skaber vi med hylder, som vi selv designer og fastgør til skabslågen, samtidig med at vi afkorter de eksisterende hylder i skabet, så der bliver plads til de nye i lågen.

Det giver et smart, simpelt og hurtigt system, som du selv kan skræddersy efter behov.

Hent byggevejledningen og få plads til 40 par sko på en halv kvm

I byggevejledningen, som du kan hente her på siden, viser vi trin for trin, hvordan du bygger skohylden på bare én dag. Vi har blandt andet designet en skabelon, som lader dig producere 10 skohylder på rekordtid.

God fornøjelse.