Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skabe

Byg dine egne skabe, så de kommer til at passe præcist til din bolig og behov. Find inspiration og vejledning på disse sider til at bygge dine egne skabe.

Byg selv skab

Byg dit eget skab og spar en formue. Det er bare en af fordelene ved et hjemmelavet skab. Men hvis du kaster dig ud i et byg selv skab, er der faktisk flere fordele udover prisen.

Et hjemmelavet skab passer perfekt

Et hjemmelavet byg selv skab har den store fordel, at du kan tilpasse skabet præcis til rummet. Det vil sige, at hvis du eksempelvis har et rum, hvor der af den ene eller anden grund er spildplads, så kan du med et byg selv skab udnytte disse kvadratmeter til opbevaring i stedet for, at de går til spilde.

Læs mere: Byg selv et lækkert garderobeskab

Byg et hjemmelavet walk in closet

Har du rigeligt med plads, så kan et walk in closet være en mulighed. Et walk in closet er selvfølgelig smartest, hvis man har mulighed for at placere det i forlængelse af det værelse, hvor man ellers vil have placeret sit garderobeskab.

Redaktionen anbefaler: Byg et hjemmelavet walk in closet

Flere fordele ved et byg selv skab

Når du bygger dit eget skab, er du også selv herre over, hvordan det hjemmelavede skab skal indrettes. Skal der hænge mange skjorter, kjoler eller jakkesæt, så skal du nok overveje at prioritere stænger til bøjler i dit byg selv skab. Overvej også hvorvidt dig byg selv skab skal have plads til sko - der er nemlig mange måder at opbevare sko på, så man sparer så meget skabsplads som muligt.

Skab dit eget udtryk med et hjemmelavet skab

Vælg nogle flotte skabsdøre, sæt spejl på indersiden af skabslågerne i dit byg selv skab, indret skabet med lys, så du kan finde dine ting en mørk morgen. Overvej, om stængerne til bøjler skal hænge på den anden led. Kort sagt har du med et hjemmelavet byg selv skab uanende mulighed for at gør dit eget skab personligt og til at passe præcis til de behov du måtte have til et hjemmelavet skab.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage