Walk in closet gør det selv

Der er rigeligt med plads i det lækre walk in closet. De skræddersyede moduler udnytter pladsen under de skrå vægge optimalt.

Walk in closet - en skræddersyet garderobe for to

De kunne kalde det en garderobe, et påklædningsværelse eller et skabsværelse, men Annette og Simon kalder det et walk in closet – og så er de fleste sjovt nok også meget bedre med på, hvad de egentlig mener!

For selv om vore bedsteforældre – i hvert fald de mere velstillede af dem – ville betragte det lille rum som en selvfølgelighed i ethvert anstændigt hjem, har det været en tur over Atlanten og ind i de amerikanske designmagasiner, inden det med sit nye navn er vendt hjem til Skandinavien.

Men funktionen er den samme: Et helt rum helliges tøjet, så det kan ligge og hænge fremme, overskueligt og indbydende og lige til at iklæde sig.

Billigt walk in closet – gør det selv

Og et walk in closet er en oplagt løsning hos Annette og Simon. Her lå et lille kammer tomt og ubenyttet hen klos op ad soveværelset, hvor tøjet til gengæld kæmpede om pladsen, ikke bare i de gamle klædeskabe, men ofte også ud på alle ledige flader.

Så Simon og Annette skar hul i væggen mellem de to rum, satte en skydedør i hullet og indrettede deres walk in closet med bøjlestang, skuffer og hylder fra gulv til loft.

Et walk in closet er et tempel for tøjet, bygget af mdf-plader i skræddersyede moduler, der på den ene side udnytter pladsen under de skrå vægge til det yderste, på den anden side passer til standardskuffer og bøjlestang. Og til Annette og Simon.

Spar penge med et hjemmelavet walk in closet

Et walk in closet kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis du skal have håndværkere til at lave det. Men laver du et hjemmelavet walk in closet kan du skære en hel del af prisen. For hele Annette og Simons skab med sokkel, udstyr og maling ryger den samlede pris op på cirka 12.500 kroner.

Hent vejledningen og se, hvordan du lavet et hjemmelavet walk in closet

I denne gør det selv-vejledning viser vi, hvordan du bygger et hjemmelavet walk in closet. Du kan se, hvordan du:

  • skærer hul i væggen
  • sætter skydedør i
  • bygger elementerne til det nye walk in closet
  • bygger soklen op på gulvet
  • samler og færdiggør det lækre walk in closet